Paradentose

Få smilet tilbage

Paradentose skyldes bakteriebelægninger på tænderne. Det starter med tandkødsbetændelse, som så breder sig til knoglen, som tænderne sidder fast i.

Paradentose giver sjældent symptomer, før problemet er alvorligt. De første symptomer er blødning fra tandkødet, og i mere alvorlige tilfælde bliver tænderne løse eller flytter sig.

Grundig mundhygiejne er vigtig, men det er også vigtigt med jævne mellemrum at få kontrolleret tandkødslommerne og at få fjernet bakteriebelægninger og tandsten hos tandlægen.

Der findes forskellige former for paradentosebehandling afhængig af, hvor alvorligt problemet er. Man bliver grundigt instrueret i god mundhygiejne, og man får lavet ”dybderensning” af tandkødslommerne, men det kan være nødvendigt at supplere med medicin eller paradentose-operation.

Med ny diagnostik kan vi sige mere om årsagen til din paradentose, hvorfor vi bedre kan hjælpe dig. 

Bestil en undersøgelse og forhør dig om mulighederne. Læs mere om Lones forvandling til et smukt smil:

Paradentosebehandling uden smerter

”Jeg lider af en arvelig paradentose, og mine tænder var blevet skæve og strittede med store mellemrum. Jeg var efterhånden flov over at vise dem frem. Jeg besluttede at give mine tænder en sidste chance hos Tandlægerne Rådhustorvet i Horsens. 

Det var ingen nem beslutning. For oveni led jeg af en alvorlig tandlægeskræk. Da jeg trådte ind på klinikken første gang, startede simpelthen et nyt tandkapitel for mig. Jeg fik en helt anderledes paradentosebehandling. Både med antibiotikakur og den nyeste smertefri laserbehandling, der desinficerede mine rodoverflader. Så slut med at skære tandkød væk og lave mine tænder endnu mere lange og grimme. 

Samtidig fik jeg renset mine dybe lommer meget grundigt under lokalbedøvelse. Jeg mærkede intet. Efter denne grundige paradentosebehandling med nyeste teknologi, har jeg nu fuldstændig sunde forhold omkring mine tænder. Paradentosen er ganske enkelt udryddet! 

Herefter skulle vi i gang med det kosmetiske. Vi begyndte kl. 8.00, og hen på eftermiddagen gik jeg hjem med mit nye smil. 

Jeg havde fået porcelænsfacader på mine tænder. Meget lidt tand var boret væk; kun lige, så et nyt lag ”porcelænsemalje ” kunne lægges på tænderne. 

Tandlæge Jette Lerche designer selv tænderne på stedet og fremstiller dem. Som en af de eneste i landet kan hun lave et nyt smil på en formiddag. 

Min tandlægeskræk er blevet reduceret til det ubetydelige. Overalt på klinikken bliver man mødt med smil og fornemmer den dejlige afslappende atmosfære.  Levende lys i krukkerne, aromaterapi, tæppe over benene, smil og søde kommentarer. Kaffe, forfriskninger, aviser og nye blade. Ja, det er nærmest som en rekreation at være til en ”dagsbehandling” på klinikken. Min selvtilfredshed og mit selvværd har fået et betydeligt spring op ad.  Det har været alle pengene værd og jeg skulle have gjort det for længst!”

Copyright © Tandlægerne Rådhustorvet    |    Cvr: 33165242