Bideskinner & snorkeskinner

Skinner til flere formål

Bideskinner

Bideskinnen er med til at afhjælpe ved ubevidst skæren/pres af tænder. 

Skæring og tandpres opstår typisk i stressede situationer eller ved dårlig tandstilling og kan medføre kraftige spændinger, hovedpine og søvnløshed. Noget som er med til at ødelægge dagligdagen.

Kan du nikke genkendende til stresssymptomerne, bør du kontakte os, så vi kan afhjælpe problemet hos dig med en bideskinne i Horsens, Hedensted og omegn.

Snorkeskinner

Man snorker på grund af en afslapning af musklerne i halsen. Afslapningen i svælget mindsker svælgvolumen, og dette får de bløde væv til at vibrere, når man trække vejret. Vibrationerne frembringer snorkelyden, som kan variere fra en tung vejrtrækning til en næsten øredøvende buldren - til stor gene for både den snorkende og dennes partner.

Men heldigvis kan snorken behandles – også uden kirurgiske indgreb eller brug af iltapparat, som ellers i mange år har været gængse metoder. Båden snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sove med en snorkeskinne, som du kan få lavet her på klinikken.

Skinnen bliver specialfremstillet til hver patient. Vi tager et aftryk af dine tænder her på klinikken og får herefter skinnen fremstillet. Vi fremstiller snorkeskinnen i Horsens nær Hedensted.

Copyright © Tandlægerne Rådhustorvet    |    Cvr: 33165242